søndag 9. mars 2008

Long time, no see

Nå fant jeg ut at det faktisk var ganske lenge siden jeg hadde skrevet her. Ikke at jeg egentlig vet om det finnes noen der ute som leser bloggen min, men det er nå så. Så her kommer til alle evt. lesere:

Siden sist har jeg vært hjemme på vinterferie, der var det snø:D (Ihvertfall den første dagen jeg var der, så regnet den bort...) Men jeg fikk lurt meg til både en tur på snowboard og på ski, vil man nok så får man det til. Ellers gikk ferien til venner, shopping, kino, teater, o.l. Alt i alt var det en veldig hyggelig ferie som gikk alt for fort!

I helga var det Grand Prix på skolen, det var konge! Grand Prix betyr mange folk på besøk, også mange som opptrer! Kristin og jeg var kjempe hypre under hele grand prix og satt der og tok helt av. Noe som lover bra siden vi har planer om å dra på Skjærgårds sammen. I tilegg hadde vi det så morsomt at vi vurderer å dra på Tryggheim Grand Prix!

Nå kom akkurat Kristin tilbake fra en snarvisitt hjemme og hun hadde med muffins til oss^^, Mammaen til Kristin er snill! Nå skal jeg spise muffins:D