tirsdag 20. mai 2008

Motivasjon

Hvorfor kan jeg ikke få litt motivasjon akkurat nå? Den trenger ikke å vare så lenge... Hvis jeg holder meg selv motivert og arbeider godt i 20 min. er jeg stor fornøyd. For nå holder jeg på å skrive nettsamfunn-oppgaven min, og jeg har stoppet litt opp.

Prøvde å søke på motivasjon på Google, men da fikk jeg bare opp merkelige treff. Om noen som hadde doktorgrad i motivasjon, selvrealisering eller Wikipedias "Motivasjon defineres ofte som det som forårsaker aktivitet hos individet, det som holder denne aktiviteten ved like og det som gir den mål og mening. Motiverte mennesker er mennesker som kommer i gang, viser engasjement og målrettethet, viser utholdenhet og ofte har positive tanker om et arbeid eller prosjekt." Her blir man umotivert av mindre! Men kom på at jeg hadde en is i fryseren, så da er det kanskje et lite håp om at den kan være til stor motivasjon:)

Flystreik m.m.

Flystreik er dumt. Tenk på alle de stakkarene som skulle hjem til 17.mai, men som kom til en stengt flyplass. Man burde virkelig funnet en annen løsning enn å stenge alt ned. Det går utover alle oss stakkars folk. Ikke de som skal gi de penger. (Ja, jeg skal ta fly til helgen og håper at noen åpner opp Flesland snart...)

Ellers vil jeg gjerne ha sommerjobb! Så hvis noen tilfeldigvis vet om en så rop ut! I dag har jeg også bestilt min første kjøretime. (Selv om den ikke er før til høsten). Så da er det håp om at jeg en vakker dag kan kjøre rundt når og hvor jeg vil.

Over og ut, nå skal jeg snart stoppe å skrive tull, også spise lasagne! (Hvem har sagt at det er fæl mat på internatskole? Og hvem har sagt at det ikke er deilig å få servert mat fire ganger til dagen:)

søndag 11. mai 2008

Sol

Sol og sommer (ihvertfall vår). Sløv, lettere solbrent og trøtt... Det er deilig med langhelg!

I går var det litt over 20* i skyggen tror jeg og sånn passe badetempratur i sjøen. Ellers ble dagen avsluttet med "utekino". Kjempe kos!

Dagen idag startet med at jeg så ut vinduet at det var overskyet. Så jeg bestemte meg for å ligge å lese litt. Det endte med tre og en halv time lesing, til boken var ferdig. Etter det var det grilling med alle som var her...

"Sol inne, sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet, SOOOOL bare solskinn!" *
(øhm, hvordan var nå egentlig den sangen... føler det ble noe feil der...)