søndag 30. november 2008

Luke 0, dagen før dagene

I dag er det første søndag i advent, man kan nå offisielt si at adventstiden har startet! Dette er en ting jeg synes er veldig fint! Men jeg må ærlig innrømme at jeg tyvstartet litt på adventen i går, siden dette er ei "adventshelg" så starta jeg å høre på julemusikk i går, i tillegg til at jeg avsluttet godteristoppen min i går. (Den skulle vare til advent).

Først litt om godteristoppen min (en liten parantes som egentlig ikke hører til luke 0, kan evt. hoppes over hvis du vil):
Startet etter høstferien, varte frem til i går. Var kjempe sløv, så alt som inneholdt godteri, men ikke var godteri var tillat. F.eks. sjokoladekjeks dyppet i sjokolade var helt fint;) Men uansett er den ferdig nå, og jeg valgte å avslutte den etter vi hadde sett Mamma Mia på storskjerm. Da var Renate og jeg passe hypre, og jeg tenkte jeg bare kunne kjøre på. Dessverre hadde sjokoladen motsatt effekt, jeg ble kjempe trøtt! Likevel ble jeg litt hyper senere på kvelden, da vi skulle øve på et dukketeater til søndagsskolen. Vi endte opp med å øve igjen om alt på røverspråket, og baklengs. I tillegg sang jeg hele dialogen med melodien fra Mamma Mia. En koslig kveld.

Men tilbake til ADVENTSTIDA:


"Tenn lys !

Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det."


Hør sangen her! (viktig, stopp etter 49 sekund!)


Som Solveig søndagsskolelærer sa; det er ikke rart vi ikke husker hele sangen, vi synger den jo bare fire ganger i året. Dette er noe som er veldig sant, men jeg husker nesten hele første verset. Men vers 2, 3 og 4 sliter jeg mere med.


Slik valgte broren min å pakke inn gaven til
mamma og pappa ifjor, gjett hva det er!

Ellers i dag har Renate og jeg pakket inn en del julegaver. Vi satt på rommet til Renate som nesten var ferdigpyntet til advent. Satt i mørke, med levende lys. Adventslyset til Renate viste at vi nå var ferdig med den 21. desember. Jaja, hun har aldri vært helt normal den jenta. Nå sitterjeg og brenner starten av adventslyset mitt, men jeg skal stoppe før jeg kommer til første desember. Dette er jo bare før-advent. Vi sitter på venteværelset til ventetiden!


lørdag 29. november 2008

Skolebryllup med mer


Forrige helg var det skolebryllup. Det er et bryllup der alle på forhånd har fått en rolle de skal spille. De som er brudepar har fått utdelt roller som det. I år var brudeparet Per Morten og Eileen. Selv var jeg uteligger, det var stort mangfold i rollene. Alt i alt var det en veldig morsom helg, hvis vi ser bort fra litt stress. (Russen arrangerer bryllupet, og jeg er med i russestyret). Ellers kan jeg nevne at jeg hadde besøk av store-Renate skolebryllups-helga, noe som alltid er veldig koslig!

Her er noen bilder:
(For flere bilder se http://lvs.no)


(Spice Girls)


(Politi og tyv)

(Brudgommens rike foreldre)


Ellers har jeg hatt en ganske så normal uke. Har forresten bestemt meg for å skrive et blogginnlegg hver dag i hele adventstida! Som en slags ekstra adventskalender (min 6. kalender så langt;)
Posted by Picasa

torsdag 20. november 2008

SNØ!


Etter jeg flyttet til Vestlandet har snø blitt en sjeldenhet. Derfor blir jeg ekstra glad når det er snø! Derfor har jeg vært glad de siste dagene når det har snødd litt i ny og ne. Men dessverre har all denne snøen blitt forvandlet til regn innen du rekker å blunke!

Så da snøen begynte å legge seg i dag ble jeg kjempe glad! Så nå snakker vi hvitt så langt øye kan se! (Og det er den fantastiske mengden av 2 cm.).

Derfor tok Kathrine og jeg og lagde snøengler på fotballbanen! Vi hadde ikke på oss spesielt med uteklær, men det var verdt det! I tillegg lærte jeg Ragnhild og Kathrine å leke "skomakeren", de hadde aldri hørt om det før. Det snør, det snør tiddelibom:D

onsdag 19. november 2008

Kjære leser!

Dette er en liten undersøkelse om hvem som leser bloggen min! (Jepp, det er blitt gjort før av andre, men jeg er flink til å kopiere;)

Greia er enkel, kommenter dette innlegget uansett hvem du er. Du trenger ikke å skrive noe fornuftig, poenget er at du får med navnet ditt. Slik kan jeg se hvem som leser bloggen min, og skrive noe som interesser kanskje akkurat deg?

Slik ser en fast leser ut! Ihvertfall en av de!

Visste du forresten at gjenomsnittsleseren min er inne på bloggen min i 56 sekunder?
(ja, jeg har fått meg sånn oversikt om hvor mange som er innom, hvor lenge de er o.l.)

lørdag 15. november 2008

Ønskeliste

Hei! Flere har etterlyst ønskelista mi til jul. Så derfor skriver jeg bare en ønskeliste her:) (Tingene står ikke skrevet i en spesiell rekkefølge. Det som er skrevet med fet skrift er linker, sånn at du kan få mer info, eller link til en plass du kan kjøpe det). Ønskelista blir opdatert når jeg kommer på noe mer.


"Man kan ønske seg alt, men man kan ikke forvente å få det"