onsdag 28. januar 2009

"Populær" og forvirra!

Hvis du ikke gidder lese hele, les det med fet skrift;) (Triks lært av Berit!)

På søndag er det 1.februar, og det første opptaket hos folkehøgskoler og (de fleste) bibelskoler starter. Dette er noe jeg har fått merke! Ta bare i dag: 1 stk. postkort ifra en ukjent Gudrun på Fjellhaug, som skrev et personlig kort til meg og håpte at jeg fikk det fint det siste halvåret, og anbefalte meg å søke på Fjellhaug. Alle i russen vår fikk lignende kort, det er ikke bare-bare å gå på en kristen internatskole. Men ikke nok med det, når jeg sjekket mailen min idag så hadde jeg fått mail ifra Hald siden jeg var Kristenruss. De lurte på om jeg ikke ville starte der. Og i går hadde vi besøk av Bildøy som hadde møte og anbefalte oss å starte der, og sikkert 10 andre skoler har også vært på besøk til oss iløpet av de siste månedene.

Konklusjon: Hvis du går i tredjeklasse på vgs. (spesielt en kristen internatskole) er du populær! Alle vil ha deg til neste år:)

Mitt eneste problem er at jeg ikke vet hva jeg vil neste år; eller har greid å korte ned til to hovedkategorier: Storbritannia eller folkehøgskole. Har så langt søkt på 5 folkehøgskoler, 1 bibelskole, også skal jeg søke på mange ting i Storbritannia i morgen, når vi har studiedag. (LES: sove til lunsj:) Hvorfor kan jeg ikke bare bestemme meg for hva jeg vil? For øyeblikket håper jeg at jeg bare kommer inn en plass. (Selv om det egentlig ville vært kjempe trist å få så mange nei). I går natt når jeg ikke fikk sove fordi jeg hadde drukket kaffe satte jeg imidlertid opp ei liste med de forskjellige skolene, og da fikk jeg utelukket 1 til. Så nå er det vel ca. 3 folkehøgskoler det står i mellom for øyeblikket. Men jeg blir ikke forundret over meg selv hvis jeg plutselig søker på en til, mer oppgitt.

Som du skjønner er det dette tankene mine dreier seg rundt for øyeblikket. Likevel kan jeg jo ta en kort opdatering på meg også: I dag tok vi blodprøve i naturfagen, og jeg har sannsynligvis blodtype B+. Så vet dere det, hvis dere skulle ligge i operasjonsstuen en dag. (kunne lagt ut bilde av blodet mitt, men tipper dere heller vil ha et blogginnlegg uten bilde). Også reiser jeg til Sagavoll på besøk til Hanne-Lene på fredag. (Sagavoll er forresten en av de tre skolene). Det var alt for nå, så god helg:D

onsdag 21. januar 2009

Syk

Jeg var syk igår. Sånn i tilfelle dere lurte.

Derfor har jeg bestemt meg for å ta det helt med ro idag, sånn at jeg blir heeeeelt frisk! For til helga arrangerer vi Grand Prix. Det blir bra, inviter alle dine venner og kom!

mandag 12. januar 2009

12 (+0) tall om det nye året

Siden det er den 12.januar så tenkte jeg å komme med 12 tall om meg og det nye året!


Det første bilde jeg tok i 2009.

0 - ganger sovnet før kl 12
1 - år til neste nye år
2 - biler dyttet
3 - ganger m. jobb
4 - filmer sett
5 - søknader sendt til forksjellige skoler (tror det er 5)
6 - dager på skolen
7 - år til jeg er 25 år (og et halvt)
8 - skiver med toast
9 - dager med snø (tror jeg)
10 - dager siden den fantastiske kristenruss-nyttårsleiren:)
11 -dager til Grand Prix cup!
12 (+ 6) nye venner på Facebook.

mandag 5. januar 2009

Trøtt-mandag

Berit Yuriko sier:
Har du akkurat logga på?
Ingeborg sier:
ja
Ingeborg sier:
koss d?
Berit Yuriko sier:
Eg og
Berit Yuriko sier:
Haha
Berit Yuriko sier:
(Eg leve)
Ingeborg sier:
Så fint!

Ingeborg sier:
haha, herre va egentli ein ganske komisk samtale
Berit Yuriko sier:
Enig. Så komisk at an kanskje burde bloggas på ein dårlig (eller god) dag
Berit Yuriko sier:
Eg har funne ut at det e ganske gøy å blogga msn-samtaler^^
Berit Yuriko sier:
Internt komisk
Ingeborg sier:
Tja, æ har egentli ikke gjort de så langt, men æ kjenne æ e enig


Berit den kule, som alltid sitter slik med koppen. *kremt*

Starter bloggen med en fin samtale. Slik kan det gå en mandagskveld. Spesielt en mandag som var første dag på skolen etter jul. Men jeg har hatt en fantastisk jul og en helt utrolig nyttårsfeiring! Etter adventskalenderen min har det jo vært litt stille på bloggefronten, for jeg følte jeg fortjente en god pause etter å ha blogget hver dag. Men nå lover jeg å komme sterkere tilbake igjen:) For det er ikke slik at det ikke har skjedd noe jeg kan blogge om, er heller motsatt!

Har bl.a. vært på nyttårsleir. Sammen med ca. 30 Jeg som er så dårlig på navn lærte navnene på alle som var der! (At jeg kjente nesten halvparten fra før av trenger vi ikke å snakke så høyt om). Uansett var det en konge "uke". Hvis jeg en dag føler for det så skal dere få litt mer detaljer om leiren en annen dag. Og har dere noen ønsker om noe dere vil høre om, så bare rop ut:)

Therese og jeg har skjønt at det er morsomt på leir!

(Alt dette ble plutselig rosa, og en link til bildet av Berit! Men rosa er jo fint, og Berit er fin, så da går alt fint:)


Godt nyttår! (Ja, jeg har noen nyttårsforsetter, men jeg greier ikke helt å huske hva de er... Er ikke det en god start?)