fredag 27. mars 2009

Hellas og ferie?!

Siste skoletime før påske er over. Kun en gang igjen å jobbe, og noe småplukk som må gjøres før ferien. Så reiser jeg, og ikke bare hjem. Først skal jeg nemmelig en "svipptur" innom Hellas :D Vi har nemmelig kommet frem til studietur. Selv om det ikke har gått opp for meg at jeg snart reiser, så gleder meg. Kreta-turen i høst gav mersmak!

I morgen skal jeg sove lenge, før jeg tar ut på en lang reise. Underveis mister jeg faktisk 2 timer! (Grunnet klokkestilling, og tidssoner). Rart at man egentlig bare kan miste og få tid synes jeg. Jeg har jo den samme tiden uansett hva jeg gjør, er bare de i rundt som kanskje er i en litt annen tid enn meg...

God tur (til alle som skal reise) og GOD PÅSKE!

fredag 20. mars 2009

iPod touch:)




Nå har Ingeborg og Berit vært i Haugesund og kjøpt seg iPod touch! (Berit er vel gjerne i Haugesund fortsatt da...)

Så nå sitter jeg og har lagt over alle sangene mine til iPoden. I tillegg har jeg funnet den plassen det er gratis spill til iPod touch, resultat: 15 nye spill eller noe! (Kjøpte til og med et, mitt kjære Bejewled!). Så hvis dere ikke hører fra meg på en stund så er det fordi jeg sitter helt hekta med iPoden min. (Kan jo riktignok opdatere bloggen fra den også da.) I tillegg reiser jeg til Hellas neste uke! Studietur er fine greier...

fredag 6. mars 2009

Teori og mobil

Først og fremst: Jeg har bestått teorien, med kun en feil! Jeg er utrolig glad, men det har vel egentlig ikke gått opp helt for meg enda. Selv om det er utrolig deilig å tenke på at jeg er ferdig med det!

Den triste nyheten er at jeg har mista mobilen min. Mistet den i går, så den må være her en plass i nærheten. Så har du sett en stakkars Samsung D900i ligger der uten eier, så ta kontakt! Men ryktene sier at han har tatt seg en tur til Hawaii... (Håper han sender kort!)

Ellers er det Vision her i helga, altså møtehelg arrangert av mange ungdommer! Det blir koselig. Men nå skal jeg vaske gulvet mitt, for det skal Lise Marie teste ut i helga!