torsdag 16. april 2009

En uke siden påske???

For meg virker det som at det er minst en måned siden påske, ikke under en uke. Det var ikke noe rolig start på skolehverdagen kan jeg iallefall si. Startet den første dobbelttimen med å gjennomgå 40 år i litteraturhistorien. Onsdag var det skrivedag. Fant også ut at jeg har en mediainnlevering hengende over meg. Jaja, det går vel fint.

Dagens artistanbefaling er forresten Jeremy Camp. Så vet dere det.


Men siden sist... HELLAS!
Studieturen var rett og slett fantastisk. Jeg har egentlig ikke noen ord som beskriver helt hvor bra det var. Tror nok det er en av de beste turene jeg har vært på. Bra folk, bra vær, bra opplegg og bra plass. Vil tilbake dit igjen ja... Vi var i Nafplio, Athen og et dagscruise der vi var innom tre øyer, Paros, Hydra og en jeg ikke husker navnet på. Stikkord fra turen: Mat, gale grekere, ruiner, sjokolademelktesting, fargerik guide, kalksteinsgrotte, amfiteater, Korint, Korintkanalen, souvenirsjapper, Akropolis, voff, restaurantbesøk med firkløveret, kloster og sosialt. Er det noe du lurer på om turen er det bare å spørre! Kunne fortalt en liten evighet om den tror jeg.

Etter studieturen hadde jeg en kort natt på hotellet til Christina. Takk for meg! Så hadde jeg en liten søt togtur ifra Stavanger til Trondheim. Hva er vel 15 timer? Så var det langkjøring hjemme, før det ble hyttetur og feiring av Brage. Broren min har jo blitt 25 år og greier. Dette førte også til at han er gammel nok til å øvelseskjøre med meg, derfor tok vi også oss en langtur. Ellers var påskas aktivitet å spille Age of Empires i lan. Har man slikt å gjøre. Også var jeg en tur til på hytta. Da leste jeg mye Narnia. Er ferdig med bok nr. fem nå, så da er det bare to igjen.