søndag 26. oktober 2008

Navn på speilrefleks!


Jeg kom plutselig på at jeg hadde startet et blogginnlegg om hva speilrefleksen min skulle hete.. Også kom jeg på at jeg kanskje hadde fått noen svar på det også! Og det hadde jeg jo. Så utifra kommentarene tror jeg at jeg har kommet på et navn:
Bob-Maria!

Hvis ingen har noen motforestillinger imot navnet tror jeg det blir det. Men det er fortsatt ikke avgjort, så hvis du har et knallbra forslag, så bare kom med det!

9 kommentarer:

b sa...

Eg har ingen motforestillinger mot navnet. E kameraet ditt intetkjønn? Eller tokjønn? Eller e det bara noe spesielt som skjer i verden, og som har smitta fra Renate sin bamse? Uansett: Bob-Maria hørres fint ut, det;) Eg har tro på at Bob-Maria og Karl Bertil kan bli gode venner.

Spadekua sa...

Bob-Maria e gla i å få sæ vænna! De e egentli ei jente, som hette Maria. Men så e de så mang som tar a for å vårrå gut. Så dæffor kalle a sæ bare bob-maria;)

Anonym sa...

Ååå no vart æ så gla! :D De e jo et perfekt navn te kamrae ditt jo :) Sånn ska de vær! Kjæmpe søtt! <3 De bli avgjort Bob-Maria. Men som du sa egentli e de bare Maria men sidn så mang tar a for å vær gutt kalle a sæ Bob Maria. Perfekt! Å sånn bli de no. Trur æ må finn på et navn te mitt å.. hm.. :)

Spadekua sa...

Hehe:P HAr du speilrefleks maria? Eller bare navn te kamera?

synes uansett det bør hett Ingeborg;)

Anonym sa...

siden du er jente må kameraet ha et guttenavn. gjerne et kort et. mener da bob-maria er litt langt kanskje...

ville kanskje bare brukt bob da...


åssen kamera har du da?

Spadekua sa...

Nikon D70.

Jeg kan jo variere om jeg kaller kameraet bob og maria.. eller begge deler.

Kameraet er ei guttejente... Så det får være gutt nok;)

Anonym sa...

Nei, æ har nok ikke speilrefleks. Men æ har løst på :D Men navn te mitt vanlie kamera ja. Ingeborg trur æ bli bra ;) Eller kanskje Kåre-Ingeborg, eller ingeborg-kåre. Sia ditt hette Bob-Maria. Å æ syns Bob-Kåre passe så bra ;D

Spadekua sa...

Æ tru Bob Maria og Kåre Ingeborg/Ingeborg Kåre kan bli gode vænna! :D

Astrid sa...

Duuu? Æg suns du konne ha kalld speilrefleksen din får Grevenpop...
Ellar Baruch Tabitha viss du sga ha både guttenamn å jentenamn me...
Ellar Grevenpop Kiærulf :D